A kedvezményezett neve: DEALER LINE Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: A DEALER LINE Kft. versenyképesség-növelő innovációs beruházása

A szerződött támogatás összege: 6 999 000 Ft

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalma
A beszerezni kívánt gépek:
- OMGA T 521 ST hosszvágó körfűrész gép
- STARK ablakgyártó szerszámkészlet 78mm, 92mm

A pályázat keretében megvásárolandó modern gépekkel a következő technológiai, műszaki és gazdasági eredmények realizálhatóak:
· Termelékenység növekedés elérése a gyorsabb és nagyobb kapacitású gépnek köszönhetően
· Javul a dolgozók munkakörülménye, a kényelmesebb, csendesebb köszönhetően
· Csökken az élő munkaerő szükségessége mivel gépek kezelését egy-egy ember el tudja végezni
· A gépek komplex munkafolyamotok elvégzésére képesek, ezzel csökken az anyagmozgatás ideje.
· A modern berendezésnek köszönhetően a cég lépést tud tartani a vevők folyamatosan változó igényeivel, így új piacokra tud szállítani és új vevőket tud kiszolgálni

Az új eszközökkel előállított termékek magasabb termelési technológia elérését teszik lehetővé; olyan hozzáadott-értéknövekedést eredményez vállalkozásunknak, melynek keretében jelentősen magasabb minőség színvonalú termékek gyártását tudjuk megvalósítani. Mindez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egy magyar vállalkozás világszínvonalú gyártás technológiát tudjon kialakítani.
A termelési értékláncban előrelépő KKV-nak minősülünk, hozzáadott érték növekedéssel rendelkezünk, ugyanis a piacunkon egyre nagyobb az igény a precíz munkára, ezáltal elengedhetetlen az állandóan magas és megkövetelt színvonal megtartása, illetve a folyamatos törekvés ennek fokozására. A gyártási folyamat határidőben, jó minőségben történő elvégzéséhez elengedhetetlen a projektben részletezett eszközök használata, amikkel a hozzá adott érték növekedést a munkatársaink által elvégzett munka biztosítja.
A beszerzett eszközök megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak, valamint energiagazdálkodás szempontjából is nagyon hatékonyak. Ezzel is csökkentjük cégünk villamos energia igényeit, és az így megspórolt összeget további hatékonyságot növelő beruházásokra költhetjük.

Igyekszünk munkatársainknak számára is a legmegfelelőbb gépeket eszközöket beszerezni.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.10.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02025

 

A kedvezményezett neve: DEALER LINE Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Termelési kapacitás bővítése a DEALER LINE Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 7 523 700 Ft

A támogatás mértéke: 30%

A projekt tartalmának bemutatása:
Cégünk 2013 márciusban alakult, fő profilja az épületasztalos termékek előállítása: 1629'08 Egyéb fa-, parafatermék, fonottáru gyártása. Jelenleg fa nyílászárók gyártásával forgalmazásával foglalkozunk. A projekt célja eszközbeszerzés a vállalkozás profiljának bővítése érdekében.
A beruházás alkalmat nyújt, hogy e nem tőkeerős magyar tulajdonú kisvállalkozás a hatékonyságnövekedés által olyan termékeket és szolgáltatásokat valósítson meg, amit jelenleg csak nagy múltú tőkeerős nyugati vállalatok tudhatnak magukénak, s amely belépőt jelenthet a nemzetközi piacra. A jelen projekt keretében felvázolt beruházások, korszerűsítések ezért mind rövid, mind hosszútávon való megvalósítását szolgálják. A fejlesztés révén már egy-két éven belül elérhetővé válhat olyan termékek gyártása és szolgáltatások biztosítása, melyek már kifejezetten a nemzetközi piaci igényeknek, a meglévő ügyfélkör egyedi specifikumainak megfelelően kerültek kialakításra.

A pályázat során a következő eszközök kerültek beszerzésre:
1. CASADEI MATRIX 230 4 fejes gyalugép
2. CASADEI SC 30 lapszabász körfűrészgép dönthető lap
3. CASADEI LIBRA 10 TC 95 automata kontaktcsiszoló
4. PETTINI CAB száraz festő fal kéménnyel

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.11.30.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00901